A zenekarról

pic_6

Tapasztalat

Megalakulásunktól kezdve, 1996-óta számtalan rendezvényen vettünk részt. Az itt összegyűjtött tapasztalatok nagymértékben elősegítik a tervezett rendezvény sikerét, az Ön megelégedettségét. A Happening Band több tagja is zenélt már külföldön, pl. Norvégiában, Dániában és világ körüli luxushajókon.
Hangszereink, technikai berendezéseink nemzetközileg ismert és elismert gyártók (Dynacord, Fender, Roland, Yamaha) termékei, amelyek világszerte bizonyítottak.
A tökéletes rendezvény lebonyolításához a tiszta hangzás mellett szükség van sokszínű látványra is. Állványokra helyezett, olasz FBT fényrendszerünk teszi látványossá a színpadképet.
Ügyelünk a legapróbb részletekre is: kiváló minőségű mikrofonokat használunk, professzionális célokra készült valamennyi kábel, hiszen a legapróbb minőségi hiba tönkreteheti a rendszer egészét.

Megjelenés

A rendezvényeken egységes és mindig az alkalomhoz illő, igényes a megjelenésünk. A hangszerek és a kiegészítők kifogástalan állapota is emeli a rendezvény színvonalát.

pic_4

Sokoldalú

A Happening Band professzionális hangtechnikája az egyedi igények kielégítésére is alkalmas. Rugalmasságunk biztosítja, hogy a rendezvény gördülékeny, zökkenőmentes legyen.
Többéves gyakorlatunk, tapasztalataink biztosítják, hogy a program menetben történt váratlan helyzetekre is megoldást találunk.
Alapfelszerelésünk és hangosításunk (Dynacord Powermate 1000, 2 db Dynacord D-15 és C-115 Subbas hangfalak) művelődési házak, hangversenytermek és kisebb sportcsarnokok magas színvonalú hangosítását teszik lehetővé. Igény esetén az említett rendezvényeknél nagyobb volumenű (több ezer főt befogadó sportcsarnokok és szabadtéri koncertek ) zeneszolgáltatását és hangosítását is vállaljuk.

Ebben az esetben az alábbi technikai-hangosító eszközöket biztosítjuk:
PA systheme:
1.600 W RMS teljesítményű 3 utas aktív J.B.L. rendszer.
Monitor systheme: 600 W teljesítményű 2 utas passzív J.B.L. rendszer.
Mixer board (keverőpult): 24 csatornás DYNACORD mixer.
Mikrofonok: wireless (kábel nélküli, adó- vevős mikrofon) SHURE BETA 58 DIVERSITY.
Dinamikus mikrofonok: SENNHEISER, SHURE típusok.
Effekt: ROLAND-BOSS
Háttérbejátszás (play back): PANASONIC CD játszó, PIONEER kazettás deck, SONY MP3 lejátszó.
Fényeszköz: 4 kWatt

pic_5

Rendezvények

Rendezvényeink: buli, esküvő, utcabál, konferencia, iskolai rendezvények, garden partik, céges rendezvények stb. Legfőbb referenciahelyünk a Balatonőszödi Kormányüdülő, ahol két évtizedig rendszeresen felléptünk.
Minden egyes rendezvényt követően a szervezők, a közönség, az ifjú házaspárok maximálisan elégedettek a zenekar által nyújtott műsor színvonalával, a kiváló hangulattal, ezt bizonyítja, hogy számos rendezvényirodától, cégtől újból meghívást kapunk. A jól ismert zenék tökéletes megszólaltatásával igyekszünk feledhetetlen élményt nyújtani. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vokális, több szólamú énekre, és az optimális, élvezhető hangerőre.

Hangulat, repertoár

Zenekarunk bármilyen alkalmi rendezvényen készséggel áll a megrendelők rendelkezésére. Már a rendezvény elején megfelelő kontaktusba kerülünk a közönséggel, ráérezve arra, hogy az adott rendezvényen milyen repertoár szükséges.
Műsorunk, amely több száz dalból tevődik össze, jól ismert örökzöld slágereket, az aktuális nemzetközi és magyar slágerlisták dalait, valamint saját számokat is tartalmaz.
Változatos repertoárunkból egy kis ízelítő letöltése PDF-ben…

pic_3

Kapcsolatok, fellépések

Balatonőszödi Kormányüdülő, Hungarian Heritage (Magyar Örökség) Fesztivál San Francisco, A38 hajó, Országos Köztisztviselő Bál, Országos Játékvezetői Bál, Fehérvári vigasságok, ÖKOCENTRUM Rt., Állami Számvevőszék -Budapest- Bálja, Fejér Megyei Agrárkamara, Fejér Megyei Vállalkozók Bálja, Honvéd bál, Orvos Bál, Állatorvos bál, J.S.I. Profil Kft., Móri Bornapok, Fehérvári Öreghegyi mulatságok,  Metal Service Rt., Esztergom város sportbálja, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal rendezvényei, Mór Város Polgármesteri Hivatal rendezvényei, Öreg Prés Étterem, Hétkúti Lovaspark Étterem és Szálloda, Komáromi Napok, ALCOA KÖFÉM rendezvényei, Fehérvár Dance vidám táncest, Frenreisz Károly Kossuth díja kapcsán rendezett ünnepség zeneszolgáltatása

Felkészülés

Minden rendezvény nagyon fontos számunkra. Ezért a megrendelővel együttműködve az esemény koncepciójába illesztve a program minden egyes részletét egyeztetjük. Kívánságaikat teljesítjük, lehetőség van egyedi zenei kívánságok teljesítésére is. Az előre egyeztetett műsor a rendezvény kifogástalan lebonyolításához szükséges.

pic_2

A zenekar tagjai:

Arany Géza — ének, vokál, gitár
Vargha Róbert — ének, vokál, billentyűs hangszerek, gitár
Osvalda Tibor — szaxofon, vokál
Tischner Klaudia — ének, vokál